onsdag 26 augusti 2015

bombastiska granater

Jaajaasidu, det började regna så månne inte de får pama sina reketer i år också? Och på tal om lördagen. Då pamar också startskottet till kåkkelbys venetsialaismaraton. PlanA, för jårs truli, är att denna veckas åådänttlilenkki skulle bestå av en halvhård halva i kåkkelby. Typ (önskad) marafart eller tilåmed snäppet hastogare. Det betyder halvmaraton på 1.50 eller nålite under. Vore pöörf träning inför turku.
Är nu inne på tredje veckan med mikrolenkkiar, fast desto fler. Och bara en lite rejälare runda per vecka. I lördags blev det edsevö-bennäs och hem via nya peedbanan. Uppvärmningsfemma, en tuffare femma, en lugnare femma, en tuffare femma och sen barfota (pga skoskav, våtelsisnjuu?) trekilsars hemjogg. Varmt. Gick ändå bra och jag kände mig nöjd över att ha uthärdat i värmen. Fast inte var de tuffare femmorna nu så himlades hårda. Lagom. Men i alla fall, duktig farbroder!
Och knädet har tåjmat godkäntligen. Såg nå nämnt från någon forskning om sjuka achillessenor. Där määrade de att läkningen/återhämtningen inte kräppades av belastning om smärtan hållstade under (eller var det max) 5/10. Under de här veckorna baket ståkkålm har knädet inte pÿÿlat nå hårtare än 1-2/10, på sin höjd. Och sällan tess. Inte identisk vävnad. Aj get dät. Knappelunda heller alltför likartad irritationsmekanism, men i fulla fall. Börjar vi våga hoppas på turku? Eller ska vi avvakta och se vad kåkkelby säger först? Låtom oss hålla tummarna!
En annan lovande grejsimåjs är att löpnjutningen har visat stigande trend, de här veckorna. Det börjar bli sådär löjligt kul att keta igen, som det var som bäst i våras. På tal om kul och njutning så har jag åkt kruisare också, i den lilla mån det haver hindats. Man böövär ju arbeta också, om man ska ha nå wok på bordet och goovkaffi i espressokoppen, juh!
Åålrajtskidenn, återkommer väl senast söndag. Med förhoppelunda rejsripåårt från kåkkelby. Steja så armades tjunad. Så håret yr, änd denn samm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar