söndag 20 maj 2018

trettifemman

Veckans distanspass har varit relativt långa, ehuru lätta.
Och löpande bandet firrade hyfsat hårt i onsdags. Samt att gårdagens trettifemma innehöll en hård tia...
**
...så totalbelastningen har varit rätt hög, föreställer mig jårs truli.

*det kändes inte så himla ansträngande fast jag försökte hålla bra rytm och tempo, så det gick knappast speciellt fort -har inte kollat stäts än- utom möjligen sista hårda kilsaren*

Den kommande veckan ska nedtrappningen påbörjas. Så det är frågandes om, om man kan kalla den hård. Nog ska löpande bandet firra hårt igen. Men lördagslenkkin ska bli halvkort och halvlätt. Och summariska mängden avsevärt mindre än denna vecka.
Vill inte ha nå kramper på slutet av stockholm maraton!

Igår baket lenkkin rostade jårs truli kaffi. Allt råkaffi som fanns kvar. Det blev sju halvkilosbätchar. Alla arabica. El Salvador 0,5 kg Colombia 1,0 kg och Malawi 2,0 kg.
Fridhemsk tager-vad-man-haver-blend.
Smakar läckert och är kul med färskt kaffi, lång tajm nåo. Men ska det vara robusta med i nästa, tell juu vått.
Sen lagade vi goov mat och till efterrätt rabalderpaj och heimlagad glass, goov!

Idag har jårs truli pynjat med brumbrumsaker. Först klapps gräset. Hoppas naapurirna har överseende med hedningen. Och sen var vi ute och yammade nålite.
Två veckor kvar till stockholmakeikkan. Vi blev av förekommen (i diverse media) anledning av med krombiflygpaikkorna. Men fick smidigt omdirigerat så vi flaxar iväg från vasa i stället.
Skönt.
Blir kul att få uppleva omtalade och omskrivna stockholmska maran. Och alldeles oerhört skönt att ha knäckt tretretti så man inte behöver håsa nå. Utan kan njuta och uppleva och digga och ha sig så håret yr.
Najs.

Garmin har inte varit nå bra att tyda jårs trulis puls, sen jag tog ledigt från pulsbandet. Janå skitt dösejm. I något skede kan jag ta en period med bandmätning, ifall det känns pockande. Om den inte kommer på bättre tankar och börjar mäta trovärdigt från handleden igen. Tyckte nog att den klarade det helt bra förr. Vet inte vad som tagit åt den.
Hoppas de utvecklar den tekniken, så man skulle slippa bandeländet en gång för alla.

Nu ska du ta och steja tjuund!
Så återkommer jårs truli med stätsen •närmast snittempo från hårda delen• från gårdagens lenkki.
Och en himla massa annat intressant..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar