söndag 22 oktober 2017

blue(shoe)sbrothers, ack och vemod

Idag har vi yammat. På sätt och vis. Nemmärligen vi sköljde värsta leiran av yammorna, så vi ska täckas lämna in dem för vinterförvaring. Vilken dag än det blir, så är säsongen över nu.
*känns långt till nästa*
Vi har också städat undan nålite lönnlöv. Fast den säsongen är inte över nå ännu.

Inför gårdagens långlenkki föreställde mig jårs truli, att kroppen har lärt sig att elda hyfsat effektivt med fett. Och att det skulle gå förhållandevis lätt och njutligt. Största delen åt allra minstone.
Mmmm, jaaaa.. eller ska vi säga nej. Tungt och trögt och styvtrötta ben.
Eller janå se själv:

Janåväl, kanske nästa morgonlånglenkki blir lättare? Och då blir det, enligt plänA, något måttligare 28 kilsar. Och en positiv grej, rentav överraskande. Var i alla fall snittempo. Som var nere på hyfsat pigga 5:40.
En okul grej var att höger vad, utsida, började ömma. Redan efter första milen, så vi kan neppärligen skylla på distansen. Hade måhända varit klevärt att följa impulsen att keta i saucony i fredags, för att ge vader och achillesar nålite extravila...
(efterklokhetens slanka blekfet)
...satsar på en smula behandling idag, och hoppas kunna keta som vanligt nästa vecka.

Steja tjuund med stor och betydlig nervositet! Så får du veta hur det blir med den saken, och med en oerhörd massa andra saker.

Från kafferiet behöver rapporteras, att nyaste blenden är en vecka och en dag ur rosten. Verkligen goov som espresso.
(dagens och vikåslutets sista shot, 16,5 in och 33,0 ut på 29 sek, är ett bra exempel på tåjmande recept för det kaffit)
Det är ganska temmärligen sannolikt att en video därifrån. Från kafferiet. Är på kommande endera dagen. Ty det är så kul att pynja på med nya kameran och jårs truli har inte mage att spämma dig med ketasvideor alldeles hela tiden. Ehuru nog nästan.

Så janåmen steja tjuund då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar