fredag 6 oktober 2017

första kontrollvägningen

Vad den veckan swooschade förbi, inte sant?
Förutom fina förvärvsarbetsdagar, har jårs truli kommit igång med mitt nya liv. Äs it vöör. Kolla förra blogginlägget, om du har glömt mina vidlyftiga föresatser och vansinnesvettiga löften!
Mycket har hänt i kafferiet. Saker som förtjänas omsjungas och för att inte tala om, ombloggas. Men det har inte blivit av. Änninu. Så småningom. Steja tjuund!

Det kommer att bli högtidlig invägning varje fredag, på obestämd tid framöver. Och resultaten skola rapporteras på denna våglängd. Så steja tjuund!
Tänker mig en presentation med alla fem parametrarna, vilka äro aktuella för det aktuella projektet. Som sagt, läs förriga inlägget i denna -den oemotståndeligt bästa bland bloggar, evär, alla kategorier- !

Typ:

Bejslajn / Senast uppmätta / Målsättning:
-övervikt (kg): +5,0 / +3,6 / +\-0
-tempopasstempo (min/km): 5:02 / 5:02 / 4:30 
-häppiländtempo (min/km): 5:45 / 5:45 / <5:00
-lågpulstempo (min/km): 6:31 / 6:31 / 5:40
-garminkondis (VO2max): 50 / 50 / 55

Ålrajt jup, övervikten har börjat smälta redan, en smula. Och det är ju trevligt samt motiverande. Ganska väldigt. De övriga värdena har inte ändrat nå. Och janå, den gångna veckan har närmast gått åt till att etablera/bekräfta bejslajn.

Oerhörd inspiration till ketaset, genererar vänstra knädets bätterhet. Då det ju visade sig tåla berlinska maratonet, så kunde man förmoda att det skulle tåla att trappa upp träningen nålite.
Det har det också gjort.
Trots att jårs truli har ökat lenkkimängden en smula. Jämte att ha fortsatt med kompletterande träning. Så har knädet fortsatt att förbättra sig. Inte är det helt huntti änninu. Men bra mycket bättre. Stör inte löpningen nå mera. Och förbättringen verkar inte heller sakta av, ens av nålite längre eller hårdare pass...
(förbättringen såsmom uppmätt genom smärtfri böjlighet)
...i den mån man hittills har kunnat tala om längre eller hårdare pass. Janå längre än oerhört korta och hårdare än oerhört mjuka, i så fall.

Idag fick jårs truli äntligen sällskap till lenkki. Det blev en cikoriavända tillsammans med folke j. Det obeskrivligt najsa oktoberska ketasföret uppmärksammades barfota.
Och imorgon planeras en nålite längre jeppis-runta. Som morgonlenkki. Hör av dig om du vill haka på och hänga med!

Många kula najsa detaljer har tillskottat kafferiet på senare tid. Sufajs it idag att mentiona en oerhört vacker tavla från berlin. Lägg märke till ugglan. Som nålite grand knyter an till min kära fru.
Janåmen det är bara att steja tjuund då!
För nå oerhört intressanta uppdateringar från kafferiet. Och rapporter från lenkkispåret. Och fredagsbikter i anslutning till det ooliidligt spännande projektet, som är i igångrullande..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar