fredag 20 oktober 2017

fredagsframsteg?

Då har det hunnit bli fredag igen då. Eller rättare sagt nu. Ju.
Jårs trulis ivriga projekt framskrider, utan att nu kunna så himla mycket annat. Och såsom varande av fredag, dags för ny vägning och vederbörlig rapport.

Som rekapitulation kan vi nämna att inga andra mätare har givit nå utslag ännu. Men att vikten hade kommit ner 1½ kg på två veckor. Bland de värden vi håller koll på, har iofs inte alla mätts på nytt nå tess, efter bejslajn:
-lågpulstempo har jag inte tänkt kolla mer än typ en gång per månad
-häppiländ behöver mätas med jeppis-runt (gvårtejk) och mina lenkkiar har varit kortare-, utom långlenkki som har varit längre, än så.
Och bland parametrar som hava fått nya mätningar, kan redan nu antydas att övervikten fortsätter att minska. Till stor glädje för bäraren, tillika budbäraren. Medan tempopasstempo endast har fått en kosmetisk putsning. Till stor och oerhörd frustration. Och garminska kondiset har blänkt till på 51 ett par gånger, men ligger nog på 50 äs vii spiik. Har iofs dagens lilla cikoriavända på sig, om det vill skärpa sig.
Återkommer således oerhört snarligen, så steja oerhört tjuund!

*nu har fredagslenkki (kolla video), bastu, goov middag och kaffipaus inträffat, sen vi senast snackades vid*

Spana här in den ganska väldigt spännande filmen om dagens lenkki. Och ursäkta det temmärligen svaga ljudet, understundom! Behöver visst övas nålite änninu..
Men janå i alla fall. Dags för oerhört ivrigt efterlängtad rapport. Gällande de fem parametrarna, som avgör jårs trulis maratonduglighet:

Bejslajn / Senast uppmätta / Målsättning:
-övervikt (kg): +5,0 / +2,0 / +\-0
-tempopasstempo (min/km): 5:02 / 5:01 / 4:30 
-häppiländtempo (min/km): 5:45 / 5:45 / <5:00
-lågpulstempo (min/km): 6:31 / 6:31 / 5:40
-garminkondis (VO2max): 50 / 51 / 55

Jupjup. Som synes har övervikten fortsatt att krympa med åtminstone föredömlig föredömlighet. Om inte snäppet mer?
Och garminkondis kravlade sig, som du såg i movien, upp till 51. Najs.
Men tempopasstempots ensekundersförbättring. Hmm, förbittring. Inte alls bra. Om det ska förbättras med en sekund varannan vecka, så lär det ta ett bra tag innan det är nere i önskade 4:30. Måste hoppas oerhört hårt på oerhörd ketchupeffekt.
Resterande två grejer, hava som sagt inte blivit pejlade sen senast.
Janå det är väl bara till kämpa åpå..

I kafferiet har nya blenden blommat ut. Och fyller en vecka imorgon. Den är ganska väldigt goov. En överraskande mäktig chokladitet och i övrigt bra balans utan besvärande surhet. Visst skönjer man syrlighet, i synnerlighet vid högre brew-ratior, men inte så smaken upplevs som sur. Likasåledes hittar man sötma, utan att sliskigheten på nå som helst sätt blir injåårfejsig. Najs.
Välkommen å provsmaka, om du misstänker överdriftighet eller bias!

Och hep! Imorgon är det dags för ny lördagsmorgonslånglenkki. Siktar på 31 kilsar denna gång. Och torde få sällskap av broder timo till den potentiellt jobbiga delen. Najs.
För att timo ska kunna kätscha mig med oerhörd lätthet, kommer jårs truli att live-tracka lenkkin. Så du kan med fördel avboka eventuella lördagsplaner och bänka dig vid datamaskinen. Och följa med. Lajv. Eller ännu hellre, djåjna gubben ute på lenkkin, som ska försiggå huvudsakligen längs jeppis-runt. Ännu lajvare.

Janå okejdå. Du får ta och steja tjuund!
Vem vet vad som dyker upp i form av inlägg och osedvanligt vackra videofilmer. Och för att inte tala om fredagsrapporterna. Men det är länge till nästa fredag. Tro ingalunda att du kan slappa så länge. Ack nej. Lÿÿd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar