fredag 10 november 2017

geburtstag

Yo tüüpa, och tack så ödmjukast för alla grattisar på min oerhörda bemärkelsedag!
Veckan har traskat förbi med betydlig velocitet. Hittills.
Vanliga lenkkiar och ett pass alternativ träning, hava medhunnits. Onsdagens hårda pass...
(janå hårda å hårda, men i alla fall)
...blev enkilsarsvetor med joggvila. Kändes bra igen. Och gick sorgligt långsamt. Igen. Trots att jårs truli har matat in nålite mer energi denna vecka. 
Idag avtjänades november månads lågpulstest. Det var inte nå lidande, kanske mest tack vare trevligt sällskap i skepnad av folke j. 

Och digga föralldel veckans fredagsprotokoll. Med tre av fem gröna markeringar. Och utan röda, tess!
Bejslajn / Senast uppmätta / Målsättning:
-övervikt (kg): +5,0 / +0,7 / +\-0
-tempopasstempo (min/km): 5:02 / 5:07 / 4:30 
-häppiländtempo (min/km): 5:45 / 5:40 / <5:00
-lågpulstempo (min/km): 6:31 / 6:26 / 5:40
-garminkondis (VO2max): 50 / 51  / 55

Vilken oerhörd födelsedagsprisang! Eller vad skulle du utbrista på en armades skala? 
Trehundra finska gram minus, kan neppärligen vara bättre. Och femtiettan har, som betydligt synes, återkommit. Om dagens lågpulstempo behöver kanske inte så ovanligt mycket kålkkåselittas, annat än att -med en belåten suck- konstatera att det trots allt är bättre än senast.

Ur kafferiet finns också att rapportera. Inte utan viss iver. Två blends, som sagt, från söndagens rostning. Bägge innehållande varsina 25% vietnamesisk robusta, respektive 25% etiopisk arabica (yirgacheffe). Den ena, och som avsmakades de första dagarna, med en el salvadorisk arabica i huvudrollen. Den var goov. Och den andra, som finns i hoppern äs vii spiik, med en colombiansk arabica i huvudrollen. Kanske ännu goovare. Mycket nötiga chokladiga nyanser. 
Men vi stejar väl förhållandevis tjuunda, och följer med deras utvecklingar. Och den som är klok, som en väldigt väldigt klok person, bjuikkar in sig till kafferiet och te(j)star själv. Med sina egna smaklökar och andra sinnens fulla bruk.

Imorgon ska det ju bli långlenkki, som du förstår. Och med en hård del framåt slutet. Hoppas på sällskap, åt allra minstone för någon del av den. 

Janå du stejar tjuund. Och därmed inte nå tu tal. Och så återkommer jårs truli med spännande dokumentärfilmer och annat fantastiskt rafflande material. Jup.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar