torsdag 29 mars 2018

låååångfredag

Idag leker jårs truli fredag, för att liksom få den alldeles extra tillräckligt lång. Betyder vattenfasta tills baket dagens lenkki. Som borde vara avklarad där vid halvsex-sextiden. Hittills har det gått bra. Fast å andra sidan är fastestadiet nätt och jämnt inlett...
•efter att man slutat ta in så tar det 8-12 timmar att nå "fasting state", då leverns glykogenförråd börjar vara uttömt•
...det behövs inte många timmars fasta innan varmt vatten smakar smaskens och känns som bomull i magen, tell juu vått!

För att inte tala om att få brejka fastan sen ikväll. Ser redan fram emot och bara det är värt mödan.

Denna vecka har inte bestått av nå märkvärdigare träning. I måndags blev det lågpuls, men farten var för låg (6:04) för att kvalificera till protokollet. Och på tal om protokollet, borde det bli nå justeringar av häppiländ och tempopass. Imorgon ska jag testa häppiländ. Dagens lenkki blir kort och lätt. Tänker mig att man kunde rekognocera fårisbron, för att se om den är användbar till morgondagen. I så fall kunde jeppis-runt komma ifråga för häppiländtest. Annars är edsevö-bennäs ett helt språngbart alternativ. Häppiländ behöver, som du minns, minst halvmaradistans.
På söndagen hoppas jårs truli att väglaget ska duga till en utmaning av tempopasstempo. Där är det en hård tia som gäller. Jämte uppvärmning och nedjogg, såklart. Men de räknas neppärligen in i snittet nå.

Inte känns det ju sådär överhövan superrealistiskt att hinna få två till av protokollpunkterna OKade innan kyrönjoki.
Det fattas cirkulus 20 sek per minsar av såväl lågpuls, tempo som häppiländ. Svårt att säga vilken som är sannolikast att få kirrad. Och garminkondis är det ju riktigt temmärligen kräpp med. Janå vi ser vad påskens insatser ger.
Kanske vi helt enkelt blir tvungna att ta KJmaran subMax. Tycker du inte att spjäldet fast första varvet i så fall skulle vara acceptabelt? En bra dag skulle det ju borda kunna ge PortEllenChans, med tanke på att bara dryga minsarn fattades i hallen. Så då skulle vi ju ha det ur världen, liksom..

Janåmen hej. Och god morgon på den självaste fredagen.
Det blev en brorunda igår. Lagom fastedagströg från början och rent utav jobbig på hemvägen med pinande frisk isvind i plytet. Fast janå, bra prick över aptitreteriet.
(självaste fårisbron var okräppare än senast, men inget man vill utmana häppiländ på)
Baket bastu dåinkkade jårs truli in en bansku, men det var allt jag hade ätit när vi satt vid ett brgrställe i hemstaden, och väntade på maten. Längtade, rentav, efter maten. Gissa då vem som blev lycksalig när den snälla damen kom och frågade om nån vill börja tugga på en XL california burgare som de hade råkat laga överlopps, medan man väntade på sin ijenttärliga mat. Som i mitt fall var en måltid på likadan XLare, fast med dubbel pihvi :o)
Sällsynt lyckad tajming!

Och nu laddar jag upp (espresso) och ur (ährm..) till dagens häppiländ. Inför vilken fiilingen är god, ehuru befarandes om kräpp väglag. Men solbad verkar givet. Najs.
Tycker vi spar protokollet tills måndag, så får vi med söndagens hoppeliga tempopass. Fullt möjligt att den blir ketad i icebug. Men idag vill jag nog chansa på FajvFingärs, emedan distansen är okort, ehuru ej direkt lång. Och ja just det. Det blir essivö-pännäinen. Dryg halvmara. Ifall jårs trulis oerhörda minne -där det oerhörda dessvärre inte är på nå fördelaktigt sätt- serverar korrekt, så typ tjutre kilsar. Givårtejk.

Det betyder att ditt tjuundstejas behöver hässas upp till en oerhörd nivå.
Så.
Vad väntar du på?
Steja tjuund!
Steja oerhört tjuund!

Och ps: ifall bra resultat på dagens pass, så tillägnas det -med tacksamhet- en brgr-restaurang i hemstaden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar