onsdag 23 september 2015

brorundautmaning etapp 2

Andra lenkkin på nya -janå ganska nya nog änninu- utmaningen. Idag. Etapp två
Som jag inläggade på fejsbukk var förra onksdagens tid, 1:01:25 tajm to biit. Och enligt trapptrullprincipen vore en 40 sekundskapning önskvärd. 1:00:45 söisledes target.
Uppvärmade och nedjoggade samma som senast. Känstade temmärligen bra i början. Speciellt med tanke på att gårdagens mikrolenkki känstade rätt slitseg. Ångade på bra ut till omfartsvägen. Sen kom motvinden med i gejmet. Ganska hårt. Tänkte nog ett tag att det blir svårt att bättra idag. Men kände mig ändå hyfsat stark. Och motiverade mig också med att det blir bra träning även om just preksis dagens mål skulle missas. Så jag kämpade åpå tappert i motvinden. Och resultatet blev förbluffandis exakta 1:00:45!
På sekunden mittiprick, enligt target-tajm. Inte snabb, må jårs truli vara, men pricksäker!
Borde måhända ha satsat på skytte istället? Eller dart?
Lyckad etapp alltså. En vecka tills nästa. Saa sii sitten hur lyckad eller misslyckad den blir. Fast då gäller det ju så aldra klarast att steja tjuund!
Har ännu inte, bajdövej, bestummit om det bli nålite längre lenkki på lördagen eller SjuSjöar på söndagen. Väder och fiilis må bestämma. Ifall det blir SS så lär målet bli att förbättra från fjolårets 1:56:xx.
Janå söis denna gång..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar