lördag 26 september 2015

ståoni råod

Det blev nå kalasas här idag, så fämilin tyckte att det var lämligt att ha mig tillgänglig. Därför passade långlenkki illa. Ergo, blir SjuSjöar imorgon då. Som får utgöra veckoslutets ketas. Vackert så, och vackert väder verkar ju det blir. Kanske inte alltför blött i terrängen heller, må man hoppas.
Jårs truli ska kolla spyridonerna, så det inte är nå extra där som skaver sönder foten. I övrigt blir det att compeedsmörja ivrigt. Och så är det trots allt bara 21 kilsar, så nog ska det gå bra.
Ett annat potentiellt problem har dock barat sig uppen. I början av gårdagens lilla barfotarunda. Redan på fridhemska vägen faktiskt. Stampade jårs truli med vansinnig kraft på en oerhört gigantisk och ohyggligt obekväm bautasten
Visst händer det att man trampar på obekväma stenar och grejer. Brukar grina till och halta några steg, för att sen glömma det hela. Men igår ömmade trampdynan under återstående lenkkin. Och på kväldet, baket. Janå, den är inte direkt sjuk idag nåmer, fast den nog känns av. Kanske nålite svullen?
PlanA är att försöka ignorera och räkna med tävlingsadrenalinets pejnkillingeffekt. Dessutom är ju spyridonernas botten temmärligen tjocka. För att vara FajvFingärs åtminstone.
Går det så går det. Och går det inte så är det så då.
Resultatmålsättning är en bättre tid än ifjol. Då blev det nåt på 1:56: Åtminstone under 1:55 vore förhoppelsevärt. Och gärna under 1:50. Steja så armades tjuund, så får du reda på hur det går med den saken!
Kvällens uppladdning blir en massa mat och ständapkåmedi..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar