lördag 19 september 2015

marans hämnd

Jårs truli är en utomordentligt klok farbroder, som såklart fattade att en 25 plussare bara en vecka baket PBmaran skulle fördröja återhämtningen. Men ketaset har varit helt förbluffandis najs och njutbart den gångna veckan. Baket halvannan mil kom mycket riktigt förriga lördagens mara bäkk vid ö vendjens, om vi säger så. Bra att konkret, i sin lekamen, känna det som den brajta brejnen redan hade fattat?
Janå, vi kan se dagens gedigna jeppis runt som en glädjedans över ett rehabiliterat vänsterknä!
Utan medvind och endorfiner på omfartsvägen hade jag sannolikt avrundat. Tänkte också den tänkande tanken att det inte skadar nå att öva lite fajtingspirit, inför kommandis långlenkkiar och lopp..
Satte därföre fort, glad i hågen och med obrtuten vilja. Via furuholmen och ända till den fridhemska vägen. Dåulig farbroder!
Åålrajtski denn, den relativa återhämtningen fortsätter. Blir säkert nå fastedagsketas på måndagen. I övrigt några mikrolenkkiar nästa vecka. Sampt stoppurad brorunda på onksdagen och antingen nålite längre pass på lördagen eller så SjuSjöar på söndagen. Saa sii, förutsatt att man stejar tjuund!
ps: och vilodag imorgon!!
(ifall det blir lappajärvi runt, så blir det i yammusadeln, aj pramis!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar