tisdag 28 juni 2016

dags för dåreri

Med endast lördagens fjuttiga transportlöpning till ådön. Och med oerhört god aptit hela missommarshelgen, fanns det ovanligt mycket spring i benen på måndagen. Speciellt för att vara slutet på fastedygn. Därför blev måndagens runda något mindre mikroskopisk än kanske tänkt. Tillsammans med folke j och i underbart löpväder. Bortsett från ett par rejäla regnskurar.
Med den påföljd att idag fanns det ingen ström i benen. Janå inte behövdes det heller, idag. Men imorgon är planA att köra ett hårdpass. Och då får det riktigt gärna finnas spänst och ström i benen!
Egentligen kan man påstå att hårdträningen redan är återupptagen. I och med halvmaran i kvevlax för halvannan vecka sen
Imorgon blir det, om det nu blir, full spiid. I kvevlax betydde det just under 4:50/km. Då med generös draghjälp, och iofs 21 kilsar. Imorgon förstås kortare, men också utan draghjäp tess. Vad snittfarten blir då, återstår att se...
(så steja föralldel tjuund i anmärkningsvärd utsträckning!)
...under fem är helt ok. Ketaskompisen gissade 4:46, men han gissade på 1:37 som resultat till halvmaran också. Så hans tips brukar vara en smula optimistiska. En ganska duktig smula, dessutom, aj majd ädd.
Vad gissar du?
Foten är väsentligen oförändrad. Ibland svullnare och ömmare, ibland mindre. Ömmar-smärtar barfota redan vid gång. Så jårs trulis ambition är att inte testa nå fler gånger barfotaketas, innan den är smärtfri vid gång. Återstår att se det också, huruvida ambitionen uppfyllls.
Imorgon har den ingen talan. Fast om den ropar så är det ju en annan femma..
Och eftersom du vill se och veta sådana saker, vore det oansvarigt av mig att inte påminna dig om att steja tjuund!

3 kommentarer:

  1. (ifall någon FajvFingärsFörsedd Lappinen ses irra ikring längs leden torde det vara lillebrorTimo)

    SvaraRadera