fredag 26 augusti 2016

genrep och kåkkelbyfunderingar

Som sagt. Inför toholampi- och kvevlaxhalvorna genrepade jårs truli på respektive onsdagar, genom lågpuls halvmaradistanslenkkiar. Så också i förrgår. I stort sett samma bana. Samma snitt- och maxpuls. Inför toho, där jårs truli persade, var genrepet raskare än inför kvevlax. Och i förrgår var det raskare än inför toho. Lustigt nog. Trots att LKI halvan för en vecka sen var tilåmed långsammare än kvevisen. Gåo figjör. Skulle man basera sig på genrepen, kunde man rentav våga drömma om PB i kåkkelby imorgon. Fast det finns ett par saker, förutom att LKI gav svagt resultat trots ypperliga yttre förhållanden och hård ansträngning, som försämrar oddsen:
-bara dryg vecka sen hård halvmara
-utlovad motvind i hela landet:
Den prognosen gör alla spekulationer och jämförelser till vilda, och temmärligen onödiga, gissningar. Men janå, eftersom jårs truli är ute efter en hårdlenkki så haittar inte det nå. Men kul och sporrande och inspande hade det onekligen varit, att kunna inbilla sig att man ketar för PB. Men lär nog finnas draghjälp så man får upp ansträningingsºen vad som behövs i alla fall.
Pga vinden kan jag inte ha nån fartgräns för godkänt. Men på LKI var snittpulsen 168 och kommer jag upp i den klassen så är det klart godkänt. Nästan 92% av max.
Tyvärr har både lillebrodren och ketaskompisen hoppat av, så det minskar nog inspisen och fiilingen så här inför åtminstone. Ganska kännbart. Men vi får se vad mån av spirit jårs truli förmår att uppbåda. Steja alltså tjuund!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar