fredag 26 december 2014

leklab på löpande band

Lediga dagar råder, vilket nog passar bra också åt en gammal hedning. Myckenhet ätas hindas med, samt nålite ketas mellan tuggorna. I måndags blev det en fastedagslenkki tillsammans med ketaskompisen. 23 kilsar innebar distansrekord -med hela en km- för fastedag. Inga större bekymmer, men spiiden tenderar förvisso bli blygsam.
Sen blev det käkning för hela poletten, och två dagar utan nå löpsteg.
Igår, torsdags, hade benen laddats upp med rejält spring. Och energidepåerna var verkligen välfyllda. Då var det sannerligen skönt att få ge sig ut på en liten midvinterketa. Vi fick dessutom unge alexander b med oss. Gamlorna förvånades över att vi inte har håkat damers uppskattande blickar tess, på våra tidigare strapatser. Lustigt -och totalitärt rändåm- sammanträffande, att vi råkade upptäcka dem just igår, när alexander var med! Janå hosåhelst kul att han var med, och stod ut med fabbotakten. Blev en mediumlenkki, vilket var mytschibetärenrittitdåålit.
Idag har det varit vilodag, inför planerad långlenkki imorgon. Hade nå ärende till gymmet, egentligen temmärligen gymtypiskt ärende, så jag passade på att råoda slo-mokameran med. Det finns nog mycket att utveckla och problem att lösa, innan det är dags att lansera nå kommersiell användning. Men nog ser man redan klart att det finns potential i utrustningen. Filmade först en snutt bakifrån. Här ser man tileksemppel napakka pronation, som lagrar energi i fotens fjedrona. Man ser också windlass-mekanismen mycket tydligt på toe-off, samt achilles båjåjåinnggatiga energibidrag. Märk väl att avsevärt av den här gratisenergin hade absorberats av en maffig sko..
Sen försökte jag få till nå sajdvjuu, för att se hållningen och fotisättningen mm. Det blev inte såå himlades bra, men man ser steget i alla fall. Tycks ha fått bort den värsta hälidunsningen. Och åovärstrajdaset är, vid en hastig koll, någorlunda om än inte pöörf. Vilket nog ovannämnda analys av 1a snutten antyder, men bekräftas och förtydligas här..
Klar förbättring från det matsku som kära frun shootade från Stockholm Ultra Marathon, trots avslöjandare kvalitet på utrustning. Finns såklart att utveckla, men nujust måjjar jag mig mest åt såpass. Stabil keskivartalo också, äs faar äs aj kän tell, ser inte ut att smita nå mycket där. Fast fabbomagen såg imppandare ut förr, så något har nog smitit.
Inom överskådlig tid har jag möjlighet att erbjuikka analys av ditt löpsteg också, steja tjuund!
Sen blev det första "18 Hands of Luohan" sen före ålandsmaran. Och nålite bådibildas. Najs!
Imorgon som sagt, långlenkki. Troligtvis kommer folke j med. Ser ivrigt fram emot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar