torsdag 14 maj 2015

återhämtning

Sjuka fötter, som sagt, baket tjugan. Inte ovana med Spyridon, men ovana vid spiid. Hade iofs Spyridonerna på toholammin talvimaraton också, men då var spiiden 5:19 mot 4:45 i förrgår. Limin i benen igår, men det har minskat till idag, bara baklåren river nålite när jag böjer fram...
(såsom i "I Chi Ching")
...däremot kroppen som helhet nog i återhämtningsskede. Hoppas det hindar bli färtich tills lördagen!
Fötterna känns nog också på bättringsvägen, inte minst baket dagens fotmassage
som bestod av keivning till FC och tibaks. Speciellt pedbanan/trottoaren framför blivande nyhärbärget kittlar temmärligen.
Diilade med folke j, som kommer med på kåkkelbyUltran, om fäälaset på lördagen. Jårs truli har fått löfte om bilbruk, så jag ska hämta honom. Också han deltar i sprintloppet, så vi torde ha liknande tidtabulor. Och så har jag kinat lös nå goov mat här på hemmaplan till lördag kväld. Bra att ha nåt att se fram emot ifall gåoingen skulle getta taff.
I återhätningssyfte idkas också nu frikostigt frosseri. Känns som det sku böövas baket tisdagens urladdning, som trots kontrollerad början nog var öbaot vad farbrodern dögade till, givårtejk.
Puttrade chili sin carnen i lapins julöl, helgigheten till ära. Åt andäktigt.
Imorgon är det jobbdag, och sen har jårs truli kökskommendering igen. Huruvida det blir nå närkkeig kväldet-före blogginlägg, får du endast och enbart reda på jimån att steja tjuunad. Beklagar men det lönar sig inte att klaga, ty söis är det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar