lördag 23 april 2016

alternativ hjälte

Igår var det fredag och då voro folke j och jårs truli på sakta cikorialenkki. Och idag är det lördag, vilket brukar innebära långpass. Eftersom jårs trulis vänsterfot befinner sig under rehab så var det alternativ träning som gällde. Sov länge och gott, varpå bulletproofkaffi och iväg till FC. Blev ett pass crosstrainer, ett pass motionsped (uppdelat på sits- och stolmodell) och så ett pass crosstrainer till.
Duktig gubbe!
Crosstrainer går hyfsat, när det blir töögigt intalar jag mig att det är bra pannbensträning. Men pedaset är nog totaalisesti perseestä. Antingen så tungt att det bara är jobbigt (med högt motstånd) och mjölksöirån brändär i loåårän, eller att man (lägre motstånd) skulle behöva trampa så tätt att man blir allt obekväm. Inget gyllene medelläge där inte :o(
Janå hoppas verkinnerligen att jag inte behöver hålla på med detta så länge. En till bra sak, dock. Kroppen får träna på att svettas. Bra inför kommande sommarsäsong!
Efter alternativpasset, samt stretch & USD på hemmaplan, var jårs truli synnerligen redo för brunch.
På eftermiddagen har yammun blivit avskjöljd och röklådans eldstads tegelstenar omradade. Därmed voro vi redo att inleda röksäsongen.
Röikte och fundeerade
Det blev, lustigt nog, inte så avskyvärt. Om tänkaset skola vi inte orda desto mera.
Imorgon blir det lätt att lyda springförbudet. För då ska arto laga taiga-poro. Och dit är det ganska väldigt långt, så man vill ogärna springa. Hellre då köra yammu, eller motsvarande. Ser ivrigt fram emot. Och såklart startkaffi hos galaxens bästa kafferi!
Åålrajtski denn, steja tjuund så får du veta hur det går med fot-rehab och hurudana distraktioner jårs truli hittar på för att minimera risken för övermycken bipedal ambulation!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar