söndag 11 december 2016

bred front

Inte har det blivit av att kolla upp hb. Men det -eller snarare dets brist- får gälla som huvudmisstänkt för jårs trulis trilskande puls. Tills vidare. Utan att fördenskull avfärda nån sorts endokrin obalans.
Därför blir kuren för resten av detta år, att dåinkka in järn för mulla fuggar..
..allt från tabletter till matval. Inklusive något omilitantare veganism än de senaste tidevarven.
Om utifall att någon typ av överträning ligger bakom någon eventuell obalans, så är det väl närmast långlenkkiarna som blivit utförda med viss överdrift?
Total mängd har varit måttlig, tilåmed mindre än vanligt. Och hårda pass har lyst med sin totala frånvaro i snart två månader.
Så därför blir långlenkki också satt på hyllan ett tag. Dock inte resten av året. Minst en långlenkki till ska jårs truli hinna med. Typ sista eller nästsista december. Eventuellt en 23e också, om saker och ting ser ut att börja reda upp sig.
En annan möjlig stressor på senare tid, kunde vara lenkki med låga energidepåer. Därför blir det också uppehåll i fastaset resten av året.
Så där har vi kuren på bred front: vila från såväl långpass som fasta och att ta sig ett järn eller två!
Efter måndagsmaratonlenkkin hade jårs truli en känning i vänster baklår och utsida knä. Så på onsdagen valde jag att rolla bakbenet istället för lenkki. Och det blev nog helt bra.
På fredagen och igår har det blivit korta pass. Med icebuggar på fötterna. Ingen ohygglig löpkänsla i dem direkt, men möjliggör avspänt steg trots isiga vägar. I övrgit är det bästa man kan utbrista om de lenkkiarna, att det inte föreligger nå otvetydiga tecken på att fallet ner i pulsfördärvet fortsätter..
(vissa små tecken på begynnande återhämtning, men också tolkbarheter på fortsatt försämring)
..djadjment suspended!
Vare därmed förstått, att du behöver steja tjuund och följa med!
Och få rapporter på utvecklingen!
Janå då säger vi så då!
Hep!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar