torsdag 1 december 2016

julkappsutdelning

Härom dagen torde man ju ha fått ett smärre bidrag från skattebjörnen. På tal om julklappar. Men det var inte det vi skulle tala om nu. Utan en annan julklapp.
Fast först uppdatering angående vilaset. Det har gått som planerat. Två helviladagar, varav tisdagen inkuderandes spa och onsdagen inkluderandes torsdagsdejt.
(sunny s fick förtroendet att baka pizza och den blev hyfsat spajsi :o)
Idag roadade jag min kära fru till krombi, för vidare befordran till estocolmo. Så nu är jårs truli en stackars stackars ömsandis gräsänkling.'
Och sen blev det en stund på löpande band. Hade hoppats på att få något tecken på att formsvackan ska börja vända. Tycker mig vara värd det, men all vila och mat...
(kvällens wok behöver, på tal om chili, neppärligen heller skämmas för sig något, på en skala)
...men ingalunda sa gunda. Inte ens nå tecken på att fallfarten, med vilken formen rasar, skulle avta. Om det blir nå värre så får jag försöka ställa bandet på rivöörs :o(
Janå om man ska med våld gräva fram något hoppingivande, så är det att vilo- och GPSpuls är normala. Dvs inte längre förhöjda. Ändå något!
Stackars Stackars eländige gubbe.
Då är det verkligen ganska väldigt tur att det var dags för julklapssutdelning idag. Finskorna hade nämligen kommit hem från tyskland. Och de känns helt underbart sköna.
Imorgon är det vilodag igen. Men förhoppningsvis blir det före att testa skönheterna på lördagens korta runda. Kanske brorunda. Ingenting längre i alla fall. Och så hoppas jag ju få anledning att välja dem till måndagens maratonlenkki. Till vilken jårs truli synnerligen sannerligen hoppas att vilandet har gett någon kännbar effekt också på lenkkipulsen. Annars blir det en låång kväll.
Men janå jag har nog en plan i beredskap för fortsättningen, ifall formen inte tar sig i kragen i och med denna här viloveckan. Så får själva självständighetsaftonens självständighetsmaratonlenkki i själva verket gå så sakta den bladivell behagar. Såheså.
Verkar inte ändå finnas nå intresse för deltagande. Utöver ketaskompisen folke j. Och han tvivlar på att han orkar riktigt hela vägen. Än om han nog siktar på personligt fastelenkkidistansrekord. I smyg hoppas jårs truli ändå på någon/några till. Vi får se..
Därför anser jag att du behöver steja tjuund. Så får också du se. Fast ännu egentligare behöver du komma med på lenkkin. Så får du både se och höra och känna och dessutom en smula kondis på köpet. Tala om julklapp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar