söndag 4 december 2016

fastan inledd

Staden liksom omkringliggande kommuner har visst råkat slarva bort sina plogbilar, så det har varit relativt intressant före att köra i och att keta i. Igår ketade vi en cikoriavända på bitvis helt jungfrulig bana. Typ tie cent snö. I soligaste prajmtajm. Janå helt kul att testa på en kort lenkki. Och nya fajvisarna. TrekAscentInsulated tåjmade till stor belåtenhet. Första bedömningen är nog att de är helfantastiska. Återstår att erfara hur de klarar blötare före och längre lenkkiar.
Imorgon hoppas jårs truli att de ska få göra sitt bästa på en lång lenkki. Men påtaglig risk för icebugföre föreligger. Tyvärr. Kan inte säga att jag ser fram emot 42 kilsar i icebug. Hoppas hårt och håller tummarna hårt och obsessar ivrigt över prognoserna.
Äs vii spiik, är jårs truli fyra timmar in i tjugofyratimmarsfastan. Som alltså ska föregå självständighetsmaratonlenkkin. Startskott alltså kl 16:00 imorgon. Reikä reikä. Från fridhemsvägen. Och riktningen blir medsols, eftersom rejäl noola är att vänta. Således kommer lockanbergskorsningen att passeras från mariahemmethållet. Typ 12-15 minsar över fyra. Som tips, ifall någon till äventyrs vill haka på där. Folke j torde hittas där, han brukar vara ute i god tid.
Utmaningen. Om utifall att du har råkat missa det...
(genom att fuska med tjuundstejandet, i vilket fall du behöver skämmas å det gruvligaste)
...ligger i att klara maratondistansen utan att ta in energi. Och som sagt efter att först ha fastat ett dygn. Någon hastighetsmålsättning har jag inte. Tvärtom är det lågpuls som gäller. För att ens ha någon liten chans att orka hela distansen. Hoppas ändå att det inte ska behöva ta så himla mycket längre än 4½ h. För att vara klar i någon rimlig tid, mest.
Kära frun har lovat att fixa matlagningen, så belöning väntar. Får ha det att se fram emot, ifall det råkar börja kännas segt på slutet. Kanske efter att folke j avrundar, speciellt ifall ingen annan kommer med. Vilket det inte har kommit nå indikationer på att någon ämnar.
Tänker nog ta med hörisar att ta på om/när jag blir övergiven. I något skede hade jag i avsikt att LiveTracka via FB, men då det nu inte finns nå intresse så blir det nog bara för kära frun. Så hon kan följa med och hava nålite koll på tajmingen.
Och för att ni andra ska få veta hur det går. Huruvida gubben klarar utmaningen. Eller får ta mjölktåget hem. Och hur länge det tar och hurudana dojjor och annat värdefullt samt behövligt vetande. Behöver ni med oklanderligt fokus steja tjuund!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar