lördag 7 februari 2015

etapp 2/4

Vaknade inatt och tyckte mig höra regn, tänkte att det kräppar föret. Hämtade tidningen imorse, barfota. Tänkte att föret var kräppat. Skottade undan nå plogkarm och takdump på förmiddagen, bekräftade att föret var kräppat. :o(  Inte mycket att funtsa över, läge för ajsbugs.
Uppvärmningsjogg hemifrån och tolvtiden hade vi gemensam avfärd från lockanberget. Vi avfärdade alla latasockar som inte var på plats i tid. Tog motsatt riktning denna gång, vilket gav oss temmärlig medvind längs omfartsvägen igen. Inte nejtack.
Ajsbugsen var långt ifrån obehövliga, men nog så ohövliga. Aar vi baging joo? Jees ajsbugs, joo aar baging mii
Janåmen, vilken sko som helst kan väl skava. Fast det här var -typ- femte eller sjätte länken med dem. Fast framför allt, eller kräppigast av allt snarare. Löpfiilisen är inte tillnärmelsevis i samma division som ex. Spyridon. Janå det var länge sen senast. Kanske jag hittar avspändare och naturligare steg i dem imorgon. För jag befarar illa att det blir väl så ajsbugsnödigt då.
Varmt och svettigt var det idag. Hade tilåme av mig handskarna i några kilsar, och då är det varmt! Vattnet gick åt, alla 1,5 dl:arna. Bra med lite värmeacklimatisering inför hallimaraton.
Farten var god, trots tunga å böukiga skor och ketaskompisen som inte hade dubbar tess. Einvisbessin vägrar att skaffa bugsar eller dylikt. Hoppas han inte böövär lära sig takapuolen kautta, som jag, att de kan vara behövliga.
De här tjufemmorna är såklart inte så hÿperkorta, men nåpikulite konstigt känns det att vara halvvägs redan efter två ketor.
Blir kul att se hur det går imorgon, stejatkaa tjuunattu för rapport!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar