söndag 22 februari 2015

lekstuga

Vilodag idag, och ledigt, så roade mig med nå slo-mo övas. Saakta och osäkert håller jag på och lär. Ett stort problem är nog ljuset. Verkar stört omöjligt att få tillräckligt med ljus för riktigt hög hastighet (frame rate). Och flimrigt blir det, pga växelström i bländorna. Tips, någon?
Typ var får man tag på tillräckligt starka bländor. Och så skulle de bööva gå på likström, ajgess, för att inte flimra i 50 Hz.
Filmade bakifrån, från sidan nära och från sidan i helfigur. Både barfota och i Fajvfingärs. Här lite exempel. Kvaliteten är dålig annars också, men här ännu fuskadare för att gå raskt att tjånga upp.
Man ser i alla fall att jag landar på mittfoten och underbenet är schyna vertikalt vid tatschdaon. Och det är bra. Något otydligare med fajvisarna, pga sämre kontrast.
Roade mig med att filma patellareflexen, ser en smula skojigt ut:
Liksom båjåjåjåingg.. vila.. och så kommer sparken i lugn och ro. Undra på att man inte är så snabb i ketasspåret :o)
Janå, det är till att leka vidare. Leka och lära. Långt kvar till kommersiell lansering, men det får ta den tid det tar. Ingen orsak att håsa..
Åålrajtski, imorgon fastedag...
(fastedygnet har i själva verket börjat redan)
...och fastedagslenkki. Sen börjar energiladdningen inför lördagens förlustelser. Återkommer med relevanta uppdateringar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar