torsdag 5 februari 2015

uppdrag fjäder

Denna vecka har varit återhämtnings- och uppladdningtid. Återhämtning efter lördagens långlenkki, genom kort fastedagsketas på måndag, blev 13 sakta kilsar. Och sen ska fjedro dras upp inför kommande hunttiutmaning...
...därför kort runda också igår. Blev en klässik brorunda, dvs 12 kilsar. Eftersom jag ändå skulle keta kort och det var milt och torrt före, passade jag på och luftade fötterna. Alltså årets andra- och februaris aldra första barfotapass. Synnerligen skönt, men kan ta ett tag tills nästa. Det böövär vara kort pass och lämplig temp & före.
Kommande hunttiutmaning då?
Dags för fjärde episoden av 49-50=100. Som du (troligen inte) minns, började vi vejbäkk i november med 7*15=100 (alltså ketade åbaot 15 kilsar per dag i sju dagar baket varadra). Sen i december repade vi till med 6*17=100 och i januari 5*20=100. Aldär att du kan gissa vad den kommande utmaningen går ut på?
(felfelfel tsåkk'övo, det är inte 4*22,5=90)
Det är dags för 4*25=100. Känns på förhand haastande, men knapperlunda omöjlig. Speciellt som jag, som sagt, har vilat och laddat och är åådänttligare förberedd än inför förriga utmaningen...
(då hade jag ketat 46 kilsar på lördagen, fastat å ketat 20 på måndagen samt ketat 22 på onksdagen, å uppdraget började på fredagen. Som om inte det hade ruckit, så var revbenet nålite sjukt då ännu)
...känns nästan nåpikulite mesigt i jämförelse.
Å andra sidan börjar hunttijutskorna bli nålite krävande så småningom, så det skulle nog vara bra att få med sig bra fiilis och strångt självförtroende från denna här. Vi ska använda jeppis runt banan, som är på 19 kilsar + >4 till&från lockanberget som radie + en liten avstickare för att komplettera distansen. Återkommer i vanlig oordning med dagliga rapporter, eller åtminstone är det min avsikt..
..stej tjuuund piipöls!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar