måndag 10 november 2014

3/7 födelsedagslenkki

Efter ett knappt dygns fasta, blev det dags att söka sig ut på etapp 3 av det aktuella hunttiprojektet. Betydligt senare på dagen, arbetsdag som det var, än de två första etapperna. Vidpass 18-tiden dök Folke J upp och vi trippade iväg. Mörkt, men mestadels bra underlag.
Rumpan var snäppet bättre än igår. Vänster sida fortfarande symtomfri och höger sida såpass mycket lindrigare, att idag vågar jag hävda att det var skillnad från igår, inte bara marginell. Tärimillan var ketaset rentav njutbart, fast det nog känstade av hela tiden. Och baket är det nog ömmare, liksom irriterat, men eventuellt något mindre så än igår.
Vi mårade på i samma ansträngningsº som de båda första etapperna, utan att under rundan följa med spiid eller tid. Med tanke på det förbättrade underlaget och lindrigare akterproblematik, hade jag gissat på bäst tid hittills. Folke däremot hade nog på känn att det hade gått långsammare. Det hade det också, klart långsammare: plus fem minuter.
Spekulationer vad det berodde på:
-fasta
-hyfsad motvind på omfartsvägen
-tredje dagen i rad
-gåo figjör
Janå inte spelar det nå roll, men pikulite överraskande för mig åtminstone.
Och. Blir intressant att se morgondagens tid, då vi följer samma ansträngningsnivå. Preliminärt torde Folke vara med imorgon också.
Skovalet trillade på adios ikväll
tänker nåålees att ombyte förnöjer och lindrar slitage, så det blir skonsammare att (för första gången) keta många dagar i sträck. Speciellt skonsamt var det inte, dock. Skoovarna blev tidigt våta och jag ådrog mig ett skavsår på vänstra stortån. Imorgon kan det mycket väl tänkas bli FajvFingärs (Kommodosport), fast korta snuttar av banan är lerig och slaiskig.
Åålrajtski, goddnajtski.. bis morgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar