söndag 30 november 2014

önadär viikli kånfeschöns

Sensommaren fortsätter i uthärdlig stil. Nålite klakigt vissa dagar, men det har synkkat bra med mina ketasdagar. De svartisigaste dagarna har varit mina vilodagar.
I måndags fortsatte Folke J och jårs truli sökandet efter den ultimata banan för nästa fas i 49-50=100. I utmärkt före valde jag FajvFingärs (KS). Banan böövär mäta 17 km, men vi har ännu inte hittat rätt. Vi ska nämligen komprimera ihop hunttin till 6 dagar. Planerad inledning fredag 12.12, så vi har tid på oss att kalibrera banan. Före det en del skojigheter i sikte:
Kommande lördag är ju självständighetsdag, vilket betyder att man inte kan keta omkring i afääder och shoppa loss för kung och fosterland...
(för att dramaturgin ska tåjma, kan vi ju låådas att det är vad som förgyller en normal farbrors normala lördagar, neh?)
...och då har den briljanta idén om att starta en briljant tradition, uppenbarat sig. Nämligen en självständighetslenkki á maratondistans. Kool va? Inte nå marathon lopp alltså, så man sku int bööva ha nå bråttom. Inte heller nå hell-bent-fåår-fullfölj; om det blir tögigt eller man blir sjuk eller trött så traskar man hem och bastar och därmed basta.
Preliminärt verkar Folke J vara med på noterna -han paa inte vara omöjlig- om också du är intresserad att haka på, så hör av dig!
(närmare tidpunkt är så vi utnyttjar dagsljuset)
Vi har båda vidpass två kils till lockanberget, från varsitt håll, så det har ofta varit gemensam start...
(alltså vi startar hemifrån, men försöker tajma så vi länder an till LB samtigigt och kåmmenserar våra gemensamma strapatser därifrån)
...så också, enligt planA, på självständihetsdagen. Själva gemensamma ketaset blir jeppis runt ena hållet och sen tillbaka motsatt riktning. Jeppis runt, äs satsch, är 19 kilsar lång. Blir alltså, jämte 2+2 kilsars radie 42km. Har du evär hört nå najsare?
I onksdags hade termoºern sjunkit under nollstrecket innan jag hindade ut på kvällslenkki, men jag chansade på FajvFingärs (KS) ändå. Och de tåjmade. Hyfsat. Blev jeppis runt då också, med kort radie.
Igår lördag diggade vi igen en gemeinsam lenkki, då blev det jeppis runt med några skojiga extrautfärder för omväxling och extradistans. Fick ihopknåpat 31 kilsar enligt trackern, i FajvFingärs (KS) igen. Bra före, om än fötterna råkade bli lite skitoga
men känstade nog att det blivit myckenhet FajvFingärs på sistone. Tröttömma fötter sista 10-15 kilsarna. Beslutade därför att både må och ons kommande vecka ska ketas i adios, såvida inte föret föreskriver ajsbuggisar. Då får fussingarna återhämta sig och är redo för FajvFingärs igen till själviska maran. Huruvida KS elle Spyridon beror på föret. Blir det så klakigt att man böövär ajsbugsen, lär jag neppärligen orka hela distansen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar