torsdag 4 juni 2015

quite deranged

Paus i packaset. Blev pga omständigheter, eller om det var latasåkken och bortförklarelser? inget gräsklipperi idag. Därför är packaset redan långt gånget och nujust välförtjänt paus. Började med välförtjänt kaffipaus, så packaset har hittills dominerats av pauser. Åhå. Hoppas det blir aadärleess med loppet. Tunna shorts och Tpajta är ketasklädsel, tar inte eins med nå alternativ. FajvFingärs (KS) är nästan säkert fotklädsel, tar dock med Merrell djastinkejs. Vädermänskorna lovar sol och över +10ºC och 1-3 m/s. Temmärligen önskeväder för halvmaratonketas. Böövär hitta nå annat att skylla på än vädret, om de håller vad de lovar.
Häromnatten började min vänstra fotled krångla. På väg till ett annat rum än det som vi sover sött i, smärtade den till, ehuru bara lindrigt-måttligt, och reflexsvek. Nåvanutå? Tänkte jag. Dagen efter, på väg till FC uppvisade den samma tendenser. Hmmm?!? Anlitade firmans MDT-specialist, som mesama misstänkte derangement. Provbehandlade och vips, iskick. Nå bra, hur har det uppkommit? Ketas? Nep, utan troligast för att jag (pga omständigheter) setat med hälarna vilande på soffbordet -understundom dessutom med benen i kors och ena tyngande på andra- istället för pinglande i luften utanför riklajnärns benstöd. MDT-specialistens instruktioner:
-ny behandling v.b (har inte böövats)
-möblera om så du får återgå till pingelmodellen *check*
-avstå från USD tills baket HHM, djastinkejs
Najs! Skönt att ha tillgång till böövlig kompetens, inom firman och alltihopa!
(en sån där ynkeliten bagatell, som kan spåjla hela säsongen om den hamnar i famnen på nån armades klåpare)
Nu har jårs truli käkat och sovit så mycket och ketat så litet, att det börjar rycka i startblocket. Bra att morgondagen är resdag, så får man den smidigt av sig. Chefen har beviljat ledigt från 12, änd åff vii gåo. Blir neppärligen nå fler inlägg nu, förrns baket. Men håll väldigt ivrig uppsikt över numero
Siktar på seger, men lycksalar mig med sub-1:45 och inte ogärna ner mot 1:40
Kommer farbrodern att segra överlägset i hela loppet?
Eller klarar han ens sina ännu måttligare målsättningar?
Eller klappar han igenom totaalisesti och blir aldra sist?
Vad hittar han på för klevra ursäkter?
Alla dessa frågor och många många fler, får du svar på i nästa inlägg, så steja nu för allt i världsalltet synnerligen tjuunad!

2 kommentarer: