onsdag 12 oktober 2016

i grefvens tid

Mest pga/tack vare befintliga bokningar och avbokningar. Och inte mig emot. Hade det uppstått en jättelång lunchpaus till idag. Därför anhållde jårs truli om att få fara på lunchlenkki.
(tänkapas nu: vänja kroppen vid ketas mitt på dan, som den förväntas klara på lördagen + skaffa några extra vilotimmar, jfr kvällslenkki)
En kort och lätt sådan, om vi ändå inte har nå besökare. Snälla chefen? Janå åkejdå...
(chefen vet ju att personalen jobbar bättre om den är lycklig och vältränad)
...men max en timme!
Ketasutstyrseln blev något sommarstukig, eftersom den brukar användas där på löpande bandet. Men drog på pipo och handskar som kompensation, eftersom det dessa dagar inte råder nån desto remarkablare sommarhetta. Hade nog funnits tillgång till ett par utslitna fajvisar, men om man ska på kortlenkki i dagsljus denna årstid så är det liksom inget att snacka om
superskönt att keta. Och lätt såklart, barfota, fattas bara. Till min anmärkningsvärda glädje och lättnad märkte jårs truli att kilsartiderna snart nog började hållas under sex minuter. Förvisso bara en kort lenkki och förvisso barfota. Men ändå. Skönt! Tillräckligt för att gå in i de kommande vilodagarna med ro i sinnet. Jårs truli drager därav slutsatsen att det nog var energilågheten som kräppade lågpulsfarten här i början av veckan.
(se föregående inlägg)
Tack nessie, allt är förlåtet!
Aktuell väderprognos för lördagen är +2ºC och stiltje. Ajlajk.
Nu är det således vila och ätning som gäller. Det ska man väl stå ut med i ett par dar?
Åålrajtski denn, återkommer nog ännu en eller ett par gånger med nervöst babbel.
Efter loppet. På lördagen, blir det whiskytejsting här på fridhemmet. I goda vänners lag. Kanske någon matbit först, om man skulle råka vara hungrig. Få se om man skulle knåpa ihop en resultatrelaterad whiskyskala. Och/eller skumpadito.
Ifall, mot alla odds, 3:30 skulle råka spricka så är det ju PortEllen som gäller. Det är ju vidom bekant och etablerat. Men eftersom det är föga sannolikt. För att inte säga fullständigt omöjligt. Så kunde det ju vara kul med en alternativ skala. För det är ju neppärligen så att det skulle råda någon akut brist på kandidater i det fridhemska whiskyskåpet.
Steja hej tjuund, så får vi se vad som ploppar upp! Ur min oerhört knivskarpa hjärncell och plopp in på din oerhörda favvoblogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar