lördag 1 oktober 2016

vändningen

Återhämtningsvecka skulle det bli, och återhämtningsvecka det blev. Maror brukar vara tuffa att återhämta sig från, och även om inte loch ness var någon maximal ansträngning så var den nog alldeilisan tillräcklig. Vaderna blev som sagt rejält förstörda, och nog har känslan och pulsen på denna veckas anspråkslösa återhämtningslenkkiar antytt att resten av kroppen har mått bra av återhämtning, den också.
Onsdagens brorunda genomleds med plåga och i avsaknad av njutning. Vid rune berg lockade avfarten vid pedbanan, som hade givit en dryg 7kilsare och vid slussarna var jårs truli mycket nära att börja gå. Och då är det illa. Eller jårs truli är pito. Svårt att avgöra. Ana hoki. Men tänkte att bra pannbensträning och genomförde brorundan som planerat. Snittempot stannade på 6:44. Igår en cikoriavända tillsammans med folke j, med marginellt osjukare vader. Snittempo på 6:33. Antydan till oro, faktiskt. Planen var ju att LochNess inte skulle kräppa förberedelserna inför kankaanpää. Denna vecka var iofs vigd åt återhämtning, men att vaderna fortfarande kändes som om nå enveten japan tränar gyakuzuki på blåmärken var faktiskt en smula illavarslande. Har aldrig hittills upplevt så himla brutal liminhet.
Inte utan nervositet inleddes dagens återhämtningslenkki. Förutsättningen var: under 15 kilsar och lågpuls. Fast höga odds nog, att pulsen snarare än vaderna skulle begränsa tempo. Och visst blev det vaderna som höll i taktpinnen även idag. Men. Idag kändes vaderna snarare tajta än inflammationsömma. Speciellt i början. På slutet visserligen ömmande, men inget i stil med hittills denna vecka. Så Skönt! Idag gick det att faktiskt njuta av löpningen, även om återhämtningen ingalunda är komplett.
Därmed vågar jårs truli hoppas på en rejäl träningsvecka nu kommande. Som planerat. Med rejäl fastelenkki på måndagen och hårdpass på onsdagen. Eller senast fredagen, ifall vaderna trots allt veto:ar på onsdag. Najs. Det som känns viktigast, just nu, att hinna med. Är ett tempopass. Och fredag är nog deadline, med åtta dagar kvar till kankaanpää.
Om utifall att det lyckas, så börjar jårs truli vara beredd att spekulera i konkreta målsättningar. Steja tjuund som prunksiles. Utgående från dagens läge säger jag söis:
-godkänt: finish
-bra: 3:35-3:40
-lysande och firansvärt bigtajm; PB på ny minut (3:33:XX eller bättre)
(-osannolik och orealistisk dröm såklart PortEllen = sub 3:30)
På dagens förhållandevis njutbara runda, i skönt ehuru blåsigt höstväder, testade jårs truli ett fynd från expojutskan i samband med LochNessketaset. Nejmli bluetooth hörlurar.
De var bekväma och släppte in omgivande ljud, så lämpliga för lenkki och potential för långa sådana. Soundet inte toppen, men helt ok i sammanhanget. Bättre sound brukar innebära slutna lurar och det är vanskligt i trafik. Körde med spotify från telefunken. Funkar, men kan bli skäl att testa premium om det ska bli modus operandi. Utomordentligt najs att inte ha nå trådar att fastna med tummarna i!
Åålrajtski denn. Återkommer vederbörligen med uppdejteringar när skäl föreligger, så du behöver steja tjuund som en alert spanare på oerhört viktig spaning!
Imorgon är det meningen att nå kaffi ska rostas och så nå yammutur i höstsolskenet medan bönorna vilar. Och så färskkaffitejsting och bio tillsammans med kära frun. Sköna söndag, duvet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar