onsdag 26 april 2017

sista spiken

Om måndagens rune bergska vända var rena njutlenkkin, så var gårdagens brorunda något helt alldeles annat. Tröga ben, ideligen pipande garmin -> sakta tempo. Och längre återhämtningstid än efter måndagens, trots att den sistnämnda var något längre. Läs något mindre kort.
Vadan detta?
Till en liten del kanske saucony. Och till en pytteliten del kanske att jårs truli siktade på ett marginellt kaloriunderskott i måndags, för att ge förutsättningar till en rejäl energiladdning resten av veckan. Och till en lagom stor del kanske rändåm dagsform bara.

Idag var det löpande band på agendan. Med tanke på det förhållandevis väldigt vintriga vädret, får man väl påstå att jag hade prickat in den riktigt förträffligt?
(och det är inte takatalvi, så sluta tjata om takatalvi. takatalvi förutsätter att det hunnit vara ens nålite vår först och sen gör talvin liksom kammbäkk. i år har det neppärligen varit något annat än vinter och vinter och vinter och vinter och fakingjæfvlakräppvinter)
Janå hellre idag än på lördag. Om det nu blir nå bättre på lördag. Ifall lördagsvädret blir nåt som dagens, så lär det bli pannbensträning och långlenkki utan att ta ut sig alltför mycket. Och sikta på hårdmaraton nån bättre dag.
Och på tal om vårvädret, så tycks postiljonen ha ett något märkligt sinne för humor?
Det var alltså inte koppen hen eller det levererade. Den fick vara med på bild mest för att espresson i den var så obeskrivelsebart goov. Ej heller blev den sämre av att ha en 99% chokobit smältande på tungan medan den (shotten) extraherades. Våj njutning!
Och på tal om njutning så var löpande bandet helt ok idag. Barfota förstås. Och lugn grundjogg med superkorta vetor i pyramidform. Riktigt korta, alltså, typ 50-100 m. För att försöka locka nålite spiid i benen utan att belasta systemet nämnvärt.

Så nu är sista spiken lagd i spiklådan. I träningsväg. Inför lördagens mara. Dit det endast och bara är tre dagar kvar. Återsår att käka en himla massa energirik mat och vila en himla massa. Najs inuff!
Och skriva en himla massa närkkebloggar, mejbi?

Och på tal om skriva, så tänkte jag nämna hur det utvecklar sig med FYF-sockorna. Jårs truli skrev som sagt och pÿÿlade till barefoot company. Därifrån hörde de av sig och ville gärna komma till en anständig lösning. De bad om bilder på stumporna, för att studera passform och nötningsmönster. Vilket jårs truli hjälpsamt försåg dem med. Sen lovade de att skicka ett nytt par med nå förstärkningar. På dömsis bekostnad. Så det tyckte jag att lät acceptabelt. Så därför ska jag inte döma ut dem helt eller hållet ännu. Men visar sig inte det nya paret heller hålla, så får det vara. Kan ju inte börja skicka efter nya par efter varannan lenkki. Oberoende av vem som pröjsar. Men det tar några veckor att få det nya paret, eftersom de inte finns i lager. Så jårs truli beder eder att få återkomma...
...steja tjuund!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar