fredag 7 april 2017

TTiF

Thank Thor it's Friday!
Janå eller sådär vettu, sku inte tor ha blivit klar med sin dag, så skulle det ju inte kunna ha blivit fredag.
Dagens ketas var planerat, och blev, ett fartlekspass på löpande band. Lugn basjogg med mikrovetor i stigande -och sen sjunkande- tempo. Jårs truli var en liten aning orolig eftersom garmin hade sakottat 67 återhämtningstimmar från onsdagens tempopass. Alltså till lördagen kl 15! Kändes orimligt, och befarades nå klockfail. Men med tanke på en hård mara bara halvannan vecka tidigare, nålite olustigt. Pulskurva i förhållande till distans och tempo var inte nå hotfulla, då man jämför med förra tempopasset. Men skattningarna lär ju baseras på FirstBeatTeknologi, så man vet aldrig..
Janå inför dagens pass var det 23h kvar av sakkon. Och efter en timmes löpande band hade det tickat ner till 22h. Alltså som om man hade vilat. Så det lugnade nog förhållandevis ganska.
Så då är det bra fiiling inför morgondagen. Där avsikten är att det ska bli mer uthållighet än vetor. Möjligen och troligen lågpuls. Men med reservation att om det går riktigt tråksakta så knäpper jag av pulsvarningen.
Bra för uthållighet är chia. Säger de. Vem vet? Kanske det stämmer. Jårs truli diggar i alla fall uthållighetsutmaningar. Nålite.
Chiagelen hamnade bland rågmjöl. Och tillsammans bildade de en klump.
Som kanske hade gått att ta med på morgondagens långlenkki, som fjuul. Men den såg inte så aptitlig ut. Fast den doftade lindrigt av fulkånjak. Så jag förädlade den en smula. En försvarlig del av den får följa med ändå. Dock i digesterad form.
Runners's Pizza.
Jårs truli ser ivrigt fram emot morgondagens långlenkki. Inte minst för sällskapets skull. PlanA är riktning lockanberget där folke j ska djåjna. Sen en smärre krumbukt via laamos och så söderut längs omfartsvägen tills vi hittar en miniatyrbrorsa. Vid det laget är torde det bli dags för en utfärd via edsevö-bennäs. Och tillbaka till civilisationen via sandsund. Och sen öppet hur det hela avslutas. NajsNajsNajs!
Torde bli en smula över tretti för jårs truli. Minst. Kanske trettitre. Och det känns nog tillräckligt, egentligen. Men inte haittar det nå heller, om det skulle bli någon/några kilsar längre.
På långfredag blir det ju långfredags långlenkki, som du säkert har håkat? Mer om det så småningom.
Och ännu på tal om imorgon. Då ska också röksäsongen invigas. Är det tänkt. Mer om det också, så såningom.
Åålrajtski denn. Vi är överens. Du ska steja tjuund. Och därmed punkten och basta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar